Adventure menu - Cvrčšie proteínové penne s kuracím mäsom v kreolskej krémovej omáčke
Kód: 104959


Podrobný popis
Vychutnajte si minimálnu hmotnosť a maximálnu chuť na cestách
S našimi partnermi z českej spoločnosti SENS sme exkluzívne vyvinuli cestoviny s vysokým podielom cvrčkovej múky. O cvrčkoch sa hovorí ako o superpotravine budúcnosti. Sú rovnako dobrým zdrojom bielkovín ako hovädzie mäso alebo ryby. Ich chov je však mnohonásobne šetrnejší k životnému prostrediu a ich konzumácia je prospešnejšia pre naše zdravie a pohodu. Jednoducho maximum energie s minimálnym dopadom na prírodu. Tú, ktorá je okolo nás a v nás.
Aj v tých najťažších podmienkach sa môžete najesť rovnako dobre ako v reštaurácii!
O potravinách
Jemne pikantná krémová omáčka kombinuje kulinárske inšpirácie zo západoafrickej, francúzskej a španielskej kuchyne. Vybrané kuracie mäso, smotana, tymián a oregano sú doplnené paprikovou klobásou a štipkou korenia.
Okrem toho sme pridali proteínové penne s podielom cvrčkovej múky SENS, aby sme naplno precítili chuť bohatej omáčky. Výsledkom je lahodná bomba, ktorá poskytuje dostatok energie aj pri tých najnáročnejších tréningoch.
Zloženie
Kuracie prsia (26 %), cestoviny SENS (25 %) (semolina (80%), cvrčková múka (Acheta domesticus) (20%)), krém, papriková klobása (bravčové mäso, soľ, paprika, rasca, cesnak), cibuľa, syrparmezán (mlieko, syridlo, soľ), kukuričná múka, ryžová múka, olivový olej, soľ, petržlenová vňať, sladká paprika, cesnak, biele korenie, oregano, tymián, bazalka, korenie.
Výživové hodnoty
100 g | Potraviny | ||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | kcal | 516 | 826 |
Energetická hodnota | kj | 2160 | 3456 |
Tuk | g | 29,0 | 46,0 |
Nasýtené tuky | g | 14,0 | 22,0 |
Bielkoviny | g | 32,0 | 51,0 |
Sacharidy | g | 31,0 | 50,0 |
Cukry | g | 1,3 | 2,1 |
Soľ | g | 1,9 | 3,0 |
Základom sú 100% prírodné zložky
Bez nich jednoducho nemôžete pripraviť prírodné potraviny, ani keď sa rozkrájate. Mäso a zeleninu získavame čerstvé, chladené, od miestnych dodávateľov. Nepoužívame žiadne polotovary a všetko si pripravujeme poctivo od základu sami. No povedzte, kto má čas a chuť sa tým zaoberať počas treku alebo dovolenky?
Ručné varenie podľa tradičných receptov
Ak máme tie najlepšie ingrediencie, musíme im venovať aj náležitú starostlivosť. Nenájdete tu žiadne automatizované výrobné linky. Každá porcia jedla prechádza rukami našich kuchárov - srdciarov, ktorí sa s jedlom doslova hrajú. Žiaľ, musíme tiež napísať, že všetky jedlá sa najprv pripravujú klasickým spôsobom a až potom sa sušia alebo sterilizujú. Ak si teraz myslíte, že je to samozrejmé, tak dnes je to, žiaľ, skôr výnimka. Toto všetko robíme len preto, aby ste mohli kvičať v spacáku.
Nakoniec prichádza high-tech konzervácia
Máme pripravené jedlo. Čo s ním teraz urobíme? Aby naozaj vydržalo a držalo s vami krok, kamkoľvek pôjdete, budeme s ním musieť trochu čarovať. Máme dve kúzla, vákuové sušenie alebo sterilizáciu. Jedinečnosť oboch spočíva v tom, že jedlo si zachováva svoju prirodzenú chuť a výživovú hodnotu a aj po X rokoch je rovnaké ako čerstvo uvarené. Vákuové sušenie používame na čo najľahšie jedlá s batohom a sterilizáciu na jedlá, pri ktorých sa netlačí ani tak na nízku hmotnosť, ale na rýchlosť prípravy.
Samoohrev Adventure Menu | Návod na ohrev sušených potravín Adventure Menu Leightweight v samoohrevnej rúre
V tomto videu vám ukážeme, ako ľahko ohriať naše vákuovo sušené potraviny bez ohňa a variča pomocou samoohrevu Adventure Menu a studenej vody. ???? Tak sa pohodlne usaďte a sledujte. ????
Ohrievanie Adventure Menu | Ako ohrievať sušené potraviny Adventure Menu Leightweight v sporáku
V tomto videu vám ukážeme najbežnejší spôsob prípravy vákuovo sušených potravín, a to zaliatím horúcou vodou. Máme tu však pre vás niekoľko trikov, ktoré vám prípravu spríjemnia a zabezpečia dokonalý výsledok. ???? Ideme na to? Môžete si dať nohy hore a nechať sa obskakovať. ????
Dodatočné parametre
Kategória: | Ponuka dobrodružstva |
---|---|
Záruka: | 24 |
EAN: | 8595648690017 |
Typ potraviny: | Jednoporciové jedlá |
Typ potraviny: | Jednoporciové jedlá |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.